Så er det afgjort hvem der henover de sidste par weekender har vist sig at være blandt Europas 20 bedste hold. Dette har sikret dem en tur til England og den afgørende offline kvalifikation om 3 pladser til den endelige finale og muligheden for at få en bid af de 12.000.000 DKK. 


235
gg
100 kr.
934
Nordic
1599 kr.
1222
Nordic
1489 kr.
758
Nordic
699 kr.
208
x-bet.co
100 kr.

Da der er blevet spillet 4 games samtidig hele dagen, har det ikke været muligt at fange alle de små detaljer og beskrive hvorfor det er gået som det er for de forskellige hold, men vi har kun rundernes resultater at tage udgangspunkt i.

Tillykke til Copenhagen Flames, Kinguin og ELGIGANTEN Gaming, som alle skal afsted til England d. 29 Juni hvor de kæmper om 600.000 DKK og 3 pladser til hovedturneringen.

Game 1: (Streaming af Gruppe 2 med Copenhagen Flames)

Det blev mili-cirkel og da Copenhagen Flames springer Rozhok skulle der kæmpes for at komme over broen som kunne have sendt dem ud tidligt. Vi skulle helt ind til cirkel 3 før det første hold var ude, og det er super farligt for de store hold da man let kan dø ved en rotation med 20 hold på så lille et område. Copenhagen Flames holdte sig omkring kanten af cirklen på den sydlige del af øen, hvor de dog mistede Hamster ved rotationen hertil. Finalen blev rent kaos i det åbne område omkring flyene, hvor Feverish var nød til at lave slangen for at sikre den bedste mulige placering for holdet, og det rakte da også til en 6 plads som situationen taget i betragtning var RIGTIG flot. Dog er gruppen utrolig tæt og de er langt fra sikre på en top 5.
Andre resultater:
GoodGame Esport fik en 13 plads i gruppe 4, og var samlet nr. 9 efter 5 ud af 8 kampe. Ambush Esport fik sig en 2. plads og hoppede op på den vigtige 5 plads på dette tidspunkt. Odense Esport fik en 9 plads, og befinder sig på en samlet 11 plads med langt op til top 5. aceBy går ud som nr. 18 og sidst i gruppe 1 hvilket gør at de fortsat er nr. 14 samlet og skal bruge mindst 3 top placeringer i de sidste 3 games for at have en teoretisk chance.

Game 2: (Streaming af gruppe 1 med aceBy, Kinguin, ELGIGANTEN Gaming og G2

aceBy dropper omkring vandbyen, men mister Glorious_E ganske tidligt i gamet. Det bliver en relativ central cirkel på mappet, og aceBy skal derfor ikke bevæge sig meget, men løber ind i problemer alt for tidligt og holdet går ud som nr. 16 hvilket også gør at det ikke længere er realistisk med en top 5 i kvalifikationen. De lavede rotationer uden bil og de gjorde at de blev fanget i et åbent område. Efter at Larsen sammen med Kinguin vandt game 1, måtte de se sig gå ud som nr. 11 her i andet game.

Andre resultater:
Copenhagen Flames fik en 8 plads i dagens andet game, og selvom det ikke i sig selv er super imponerende så holder de fortsat fast i deres 3 plads samlet. Odense Esport tager en 4. plads som gør de rykker frem som nr. 9, men skal fortsat bruge et mirakel i game 3 og 4. Samtidig holder Ambush Esport lige præcis med næb og klør fast i deres 5 plads, som godt kunne blive udfordret i game 3 og 4. GoodGame Esport fik en 14 plads og deres chance er ved at være udspillet.

Game 3: (Streaming af Gruppe 2 med Copenhagen Flames)

Cirklen rammer i omkring nord-øst, hvilket er helt perfekt i forhold til Copenhagen Flames som endnu engang har indtaget Rozhok. Da vi kommer ind til den tredje cirkel er alle samlet omkring Polyana, og ved rotationen døde PONYRIDEREn. Det lykkedes dog de resterende spillere at pushe ind i byen hvorfra de får en god position. Det hele blev super kaotisk inde i byen, og folk blev fanget i nærkampe konstant. Det lykkedes dog Feverish at holde sig i live, og han trækker en placering som nr. 5 hjem alene. 

Andre resultater:

Game 7 blev heller ikke et godt game for aceBy der igen slutter sidst, og nu er nede som nr. 16 i gruppe 1. Ambush Esport er blot 10 point fra 5 pladsen, før vi går ind til sidste game. Odense Esport er nede som nr. 10 og kan ikke nå 5. pladsen med blot et game tilbage. 

Game 4: (Streaming af Gruppe 2 med Copenhagen Flames)

Danskerne skal egentlig blot bruge en top 10 i dette sidste game for at være sikre på en top 5. De første 3 cirkler rammer nærmest lige omkring danskerne, og de skal henover 10 minutter ikke lave en eneste rotation, men blot holde deres position i skoven overfor Ferry Pier. Cirklerne gør at de blot kan forsætte med at pushe fra toppen af bakken i skoven, og sikre sig kills ned imod vandet. De fortsætter med tage fornuftige fights og henter intet mindre end 7 kills og en plads som nr. 3 i sidste game! 

Andre resultater:

GoodGame Esport fik en god afslutning på turneringen, og slutter som nr. 12 i Gruppe 4. Ambush Esport slutter som nr. 8 og Odense Esport som nr. 11 i gruppe 3.